width="1" height="1" alt="" />

Skupina Asental spustila nový web

5.2.2016

Ostrava, 5. února 2016 – Realitní skupina Asental Group představila nové internetové stránky. K nejvýznamnějším změnám patří zrychlení a optimalizace webu pro mobilní zařízení (chytré telefony a tablety), a zejména přímé propojení s inzertním systémem.

Nová struktura webu společnosti Asental je přehledná a uživatelsky přívětivá a umožňuje snadnější orientaci v klíčových oblastech podnikání realitní skupiny, tedy v pronájmu a prodeji komerčních objektů a pozemků, investičních projektech nebo ve správě a rozvoji průmyslových zón.

„Při tvorbě nových stránek byla na prvním místě jejich přehlednost a srozumitelnost pro návštěvníky. Díky přímému propojení webu s inzertním systémem mohou uživatelé na našich stránkách vidět aktuální nabídku pozemků a komerčních budov k pronájmu i prodeji. Cílem je, aby zde jednoduše a rychle našli všechny informace, které potřebují znát o nabízených realitách,“ dodává Radana Staňková, jednatelka a finanční ředitelka realitní skupiny Asental.

Pro více informací kontaktujte:

Tomáš Neščák
Stance Communications, s.r.o.
Prokešovo náměstí 5/634, Ostrava
Tel.: +420 596 110 264, +420 737 022 429
E-mail: tomas.nescak@stance.cz

Webdesign: Cyber Fox, s.r.o.